Okulumuz Pansiyon Kayıt İşlemleri - 2023

Okulumuz pansiyon kayıt işlemleri için açıklamaları okuyunuz.

27.07.2021 1338

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT EVRAKLARI

1-) Sağlık ocağından yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına dair tek hekim tarafından düzenlenecek sağlık raporu. (Bu cümle raporda mutlaka yazılı olmalıdır.)

2-) Öğrencinin ve velisinin kimlik fotokopileri (kimliğin ön ve arka yüzü aynı sayfada)

3-) Aile üyelerinin T.C. Kimlik No beyanı (Nüfus Müdürlüklerinden öğrenci adına alınmış vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği-Adres bilgisi bulunan.) (Ailenin tüm fertlerinin yazılı olması gerekmektedir.)

4-) Öğrenci ailesinin maddi durumunu gösteren belge: Çalışanlar maaş aldıkları yerden, emekliler maaş aldığı banka şubesinden, bordro, SGK'dan yazı)

a-) İşçi, memur veya emekli iseniz; Maaş Belgesi. (Aylar itibariyle 2022 yılına ait 12 aylık  (1 Ocak-31 Aralık ) toplam gelirini gösteren belge)

b-) Serbest meslek çalışanı iseniz; Vergi Levhanız veya SGK İle ilgili sigorta durum belgeniz.)

c-) Veli veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

5-) Sınavın yapıldığı ders yılında okul değiştirme cezası veya daha ağır bir ceza almadığını gösteren belge. (Mezun olduğu okuldan alınacak)

6-) Veliye ve öğrenciye ait ikametgah belgesi.

Pansiyon Kaydı için Gerekli Olan Belgeleri İndirmek için Tıklayınız!